Jack Vledder Hoveniers

Neem contact op

Contactgegevens

Zet ons in voor tuinaanleg, tuinontwerp, tuinonderhoud of bestrating. Enkel een hovenier nodig om een kleine klus te klaren? Ook daarvoor zijn wij beschikbaar! Neem contact op voor vragen, het aanvragen van een offerte of voor het maken van een afspraak.

 

Jack Vledder Hoveniers KvK: 37082248
www.hovenier-schagen.nl

Vragen?

Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Beschikbaar voor klussen!

- Ontwerp van tuinen

- Aanleg van tuinen

- Balen persen & wikkelen

- Bestrating

De zekerheden van Jack Vledder Hoveniers

Al sinds 1998 staan wij bekend als een specialist die wensen van klanten weet te vertalen in prachtige, exclusieve tuinen.

Sinds 1998

Jack Vledder, een ijverige man die eerst begon met werken voor een andere hovenier, voordat hij zelf aan de slag ging. Na ervaring te hebben opgedaan was het tijd voor zijn eigen onderneming: Jack Vledder Hoveniers, ook wel bekend als Hovenier Schagen. Het bedrijf bestaat sinds 1998 en is vandaag de dag vijf man sterk. De mannen uit ons team beschikken over jarenlange ervaring binnen het hoveniersvak. Wij werken met de grootste precisie en staan elke dag voor u klaar om met plezier en passie uw tuin aan te leggen.

In wat voor stijl wilt u uw tuin hebben? Hovenier Schagen is allround en legt tuinen in verschillende stijlen aan. Gaat u met ons in zee? Dan komen wij graag eerst even langs om te kijken wat de mogelijkheden zijn. U ontvangt en offerte en daarna gaan wij zo snel mogelijk aan de slag, zodat u lang kunt genieten van uw tuin!

Bel ons op: 0224 - 531162

Email ons: contact@hovenier-schagen.nl

Jack Vledder Hoveniers

KvK: 37082248

Barsingerhorn

T: 0224 – 531162
E: contact@hovenier-schagen.nl

Bel ons op:
0224 – 531162

© 2020 Jack Vledder Hoveniers