Jack Vledder Hoveniers

Balen persen & wikkelen

Jack Vledder Hoveniers beschikt over uitstekende machine’s om efficient hooibalen te persen. Het wikkelen van het gewas hoeft niet compleet droog te zijn. Dit is een voordeel ten opzichte van normaal hooi. Het blijft compact en is stofvrij. 

Jack Vledder Hoveniers onderhoudt uw tuin!

Een mooie tuin is één ding, de tuin onderhouden is een ander. Al onze medewerkers hebben groene vingers en gaan daar vakkundig mee aan de slag. Zij weten precies wat wanneer aangepakt moet worden. Goed onderhoud is van belang om uw tuin zijn uitstraling te laten behouden. Zo moet een struik of haag na een bepaalde tijd gesnoeid worden en moet onkruid tussen de bloemen en tegels vandaan geplukt worden. Om ervoor te zorgen dat het gras en de planten vitaal blijven, is bijmesten belangrijk.

Hoe vaak tuinonderhoud nodig is? Zo vaak als u dat nodig acht! Wij kunnen wekelijks langskomen als u uw bedrijfstuin netjes wilt houden voor onder andere het aanzicht van klanten. Hoe fijn is het als u uw klanten en medewerkers in een schone en onderhouden omgeving kunt ontvangen?
Ook aan huis komen wij langs om ervoor te zorgen dat uw tuin er perfect uit blijft zien. Dit kan maandelijks, halfjaarlijks of wanneer u ook maar wilt.

Een persoonlijk tuinontwerp

Bij het aanleggen van een tuin is het allereerst belangrijk om goed grondwerk te verrichten. Om ervoor te zorgen dat planten goed aanslaan en dat overtollig water goed kan wegzakken, bewerken wij de voedingsbodem. Dit doen wij door middel van frezen en bemesten. Mocht het nodig zijn, dan kappen wij ook bomen. Hierna kunnen wij beginnen met het aanbrengen van eventuele hoogteverschillen en beplanten, om uiteindelijk dé tuin te realiseren waar u zo naar verlangt.

Voor zowel bedrijven als particulieren leggen wij tuinen aan. In principe is er niets dat wij niet kunnen doen met uw tuin. Van het leggen van een enkele steen tot aan oplevering van een geheel nieuwe tuin, inclusief verlichting, het kan allemaal. Hovenier Schagen legt tuinen aan van een paar vierkante meters tot aan vakantieparken en bedrijventerreinen.

Bestrating is onmisbaar!

Een ruime oprit of een prachtig terras, wat voor bestrating u ook wil, wij doen het allemaal. Wij realiseren sierbestrating met de mooiste tegelsoorten. Onze medewerkers brengen uw wensen nauwkeuring in kaart. De tegelsoort, de grootte, uw behoefte aan de zon of schaduw, de plaats in de tuin enzovoorts. En wat voor stijl heeft u in gedachten? Voordat wij beginnen met de aanleg is het belangrijk om uw gewenste stijl te bepalen. Wilt u een romantische tuin om ’s avonds bij kaars- en maanlicht van te genieten? Of houdt u meer van een moderne of juist een sfeervolle, mediterrane tuin?

De zekerheden van Jack Vledder Hoveniers

Al sinds 1998 staan wij bekend als een specialist die wensen van klanten weet te vertalen in prachtige, exclusieve tuinen.

Sinds 1998

Jack Vledder, een ijverige man die eerst begon met werken voor een andere hovenier, voordat hij zelf aan de slag ging. Na ervaring te hebben opgedaan was het tijd voor zijn eigen onderneming: Jack Vledder Hoveniers, ook wel bekend als Hovenier Schagen. Het bedrijf bestaat sinds 1998 en is vandaag de dag vijf man sterk. De mannen uit ons team beschikken over jarenlange ervaring binnen het hoveniersvak. Wij werken met de grootste precisie en staan elke dag voor u klaar om met plezier en passie uw tuin aan te leggen.

In wat voor stijl wilt u uw tuin hebben? Hovenier Schagen is allround en legt tuinen in verschillende stijlen aan. Gaat u met ons in zee? Dan komen wij graag eerst even langs om te kijken wat de mogelijkheden zijn. U ontvangt en offerte en daarna gaan wij zo snel mogelijk aan de slag, zodat u lang kunt genieten van uw tuin!

Bel ons op: 0224 - 531162

Email ons: contact@hovenier-schagen.nl

Beschikbaar voor klussen!

- Ontwerp van tuinen

- Aanleg van tuinen

- Balen persen & wikkelen

- Bestrating

Vragen?

Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Jack Vledder Hoveniers

KvK: 37082248

Barsingerhorn

T: 0224 – 531162
E: contact@hovenier-schagen.nl

Bel ons op:
0224 – 531162

© 2020 Jack Vledder Hoveniers