Tuinontwerp & Tuinaanleg

 

Milieubewust

Een duurzame tuin

R

Exclusief

Origineel & uniek

Vakkundig

Jarenlange ervaring

0224531162

Bel voor een afspraak!

tuinaanleg

Een persoonlijk tuinontwerp

Het begint met een idee. U laat het ons weten en wij concretiseren en realiseren het. Simpel eigenlijk. Een tuin ingericht naar eigen zeggen, hoe mooi is dat! Heeft u er al over nagedacht? Wat mag er niet missen in uw tuin? En van wat voor stijl houdt u? Wij helpen u graag bij het ontwerpen van een persoonlijke tuin, waarin uw wensen verwerkt zijn.

Wij komen graag eerst bij u langs om al uw wensen te bespreken en uiteraard om uw huidige tuin te bekijken. We bespreken uw budget en vervolgens gaan wij aan de slag met het tuinontwerp. Het tuinontwerp is compleet, inclusief beplanting en verlichting. Daarnaast gaan wij zoveel milieuvriendelijk te werk. U kunt er daarom van op aan dat u een duurzame tuin krijgt, waarin u nog jarenlang kunt genieten van de buitenlucht.

Duurzaam en persoonlijk tuinontwerp

 

Tuinaanleg

Bij het aanleggen van een tuin is het allereerst belangrijk om goed grondwerk te verrichten. Om ervoor te zorgen dat planten goed aanslaan en dat overtollig water goed kan wegzakken, bewerken wij de voedingsbodem. Dit doen wij door middel van frezen en bemesten. Mocht het nodig zijn, dan kappen wij ook bomen. Hierna kunnen wij beginnen met het aanbrengen van eventuele hoogteverschillen en beplanten, om uiteindelijk dé tuin te realiseren waar u zo naar verlangt.

Voor zowel bedrijven als particulieren leggen wij tuinen aan. In principe is er niets dat wij niet kunnen doen met uw tuin. Van het leggen van een enkele steen tot aan oplevering van een geheel nieuwe tuin, inclusief verlichting, het kan allemaal. Hovenier Schagen legt tuinen aan van een paar vierkante meters tot aan vakantieparken en bedrijventerreinen.

tuinaanleg schagen

Bij Hovenier Schagen kunt terecht voor onder andere:

tuinaanleg schagen
N

Hardhouten vlonders

 

N

Hardhouten beschoeiingen

 

N

Straatwerk zoals terrassen, paden en opritten

 

N

Schuttingen

 

N

Beplanting zoals bomen, heesters en hagen

 

N

Gazons, zowel inzaaien als graszoden

 

N

Vijvers

 

N

Windsingels

 

N

Tuinhuisjes

 

N

Standplaats of grondverbetering toepassen

 

Schagen

 

Anna Paulowna

 

Middenmeer

 

Den Helder

 

Tuinaanleg laten verrichten door Hovenier Schagen?

Wij doen het graag voor u! Neem contact met ons op. Wij zijn werkzaam in de omgeving van Schagen, Anna Paulowna, Middenmeer en Wieringerwerf.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.